U kunt ons op verschillende manieren steunen.


Allereerst is er natuurlijk het inzamelen van doppen. Er zijn heel veel doppen die in aanmerking komen. Doppen van: de tandpastatube, de pindakaaspot, de frisdrankflessen, de melkpakken, de chocopasta en die van de wasmiddelen. Door deze doppen te sparen en bij ons in te leveren, steunt u niet alleen het opleiden van geleidehonden, maar u spaart tevens het milieu! De doppen komen immers niet in de zogenaamde plastic soup terecht! Zorginstellingen kunnen overigens ook hun plastic steentje bijdragen. Zo ziet u op de meest rechter foto de plastic hoesjes van injectie- en infuusnaalden!

Naast de plastic dopjes, kunt u ook uw kroonkurken en metalen dekseltjes van glazen potjes bij ons kwijt. Blikjes, hoewel van metaal, nemen wij liever niet in, gezien de staat waarin wij die doorgaans ontvangen!

IMG_2220 IMG_2234 IMG_2198


U kunt uiteraard ook een financiƫle gift kwijt op ons rekeningnummer: nl10rabo0304529532


Wilt u misschien liever een inzamelpunt voor ons worden? Neem ook dan vooral contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.


De doppen worden door ons allemaal handmatig uitgezocht! Veel werk? Ja! Gezellig werk? Ja, dat vooral!! Heeft u zin om ons regelmatig te komen helpen met sorteren? U bent van harte welkom!


Tenslotte zijn we nog op zoek naar een sponsor of sponsoren voor de kosten van onze webhost. Uiteraard in ruil voor naamsvermelding op de website!