30 juli 2017

Vandaag werd door SPIE (Stichting Pramenrace In Ere), de drijvende kracht achter de jaarlijkse Pramenrace , bekend gemaakt dat wij hun jaarlijkse goede doel zijn geworden! Elk jaar krijgen de deelnemende teams allerlei opdrachten te verwerken. Eén van die opdrachten is het inleveren van ingezamelde dopjes bij de IJzerenbrug. Dat belooft wat, want er zijn heel veel teams, heel veel mensen, en dus hopelijk HEEL ERG VEEL dopjes! We kunnen onze wagen met aanhanger maar beter bij de brug neerzetten op zaterdag 9 september!

SPIE zamelt dopjes in


18 mei 2017

Fred de Bruijn van Dopjes Actie Nederland werd onlangs geïnterviewd door de makers van het programma ‘Halte Zwarteweg’ van Radio Aalsmeer.

Klik op deze link voor het audiofragment.


5 februari 2017

We hebben weer twee inzamelpunten aan ons bestand mogen toevoegen! Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee! Het gaat om een ‘grootgrutter’ in Amstelveen en een particulier in Uithoorn. Neem snel een kijkje op de pagina  ‘inzamelpunten’.


9 december 2016

Wij zijn dringend op zoek naar vervangende ruimte voor de opslag en sortering van de dopjes, bij voorkeur in Aalsmeer of Kudelstaart. Hiervoor hebben wij circa 75 à 100 vierkante meter vloeroppervlakte nodig. Gezien de aard van onze onderneming, uiteraard zo goedkoop mogelijk, bij voorkeur gratis. We houden onze overheadkosten het liefst zo laag mogelijk, zodat zoveel mogelijk van de opbrengst van de dopjes daadwerkelijk ingezet kan worden bij het opleiden van geleidehonden! Dus bent u iemand met ruimte, of kent u iemand met ruimte? Neem contact met ons op!

img_2216

Ons huidige onderkomen, waar we op korte termijn helaas afscheid van moeten nemen.

Tenslotte zijn wij ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen bij het sorteren van de dopjes. Het is altijd erg gezellig bij de werkzaamheden, en, niet onbelangrijk, vele handen maken licht werk!


6 december 2016

Wilt u ook uw steentje bijdragen, maar dan op (iets) grotere schaal? Dat kan! Neem contact met ons op wanneer u één van onderstaande bakken geplaatst wilt hebben bij uw thuis, of in het bedrijf waar u werkt. U hoeft ‘m alleen maar te vullen. Wij komen de volle bak ophalen en omwisselen voor een lege.

bakken